Grondstromen & Logistiek

De afdeling van Bovisie “Grondstromen & Logistiek” richt op de afzet en verwerking van secundaire bouwstoffen. Gevestigd te Zwaagdijk, richt Bovisie zicht op de regio rond het IJsselmeer / Markermeer binnen de Provincies  Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

Wij zijn actief
Voor onze klanten zoeken wij zorgvuldig en met kennis van zaken de meest praktische oplossing voor het verwerken van grond, zand klei en o.a. baggerspecie. Wij beoordelen de kwaliteit van de aangeboden grond en bagger, adviseren over de afzet- en verwerkingsmogelijkheden en verzorgen de bijbehorende logistieke en administratieve procedures. Dit alles wordt gedaan op een zo duurzaam mogelijke manier, rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving.

Risicodragend participeren
Bovisie kan u veel werk uit handen nemen (partijkeuringen, meldingen en vergunningen) en biedt vaak passende innovatieve oplossingen. Waar mogelijk participeren wij risicodragend mee in uw project.

Voordeel
Bovisie staat als onafhankelijk bedrijf in de markt. In de afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het ontwikkelen en beheren van verwerkingslocaties.

Kuubs
Onze partijen worden aangeboden op Kuubs, de landelijke online grondstoffenbank welke door Bovisie is ontwikkeld. U kunt uw voordeel ermee doen door rechtstreeks te handelen met geinteresseerden voor vraag en aanbod. Kuubs is GRATIS, u doet rechtstreeks zaken met uw klant.

www.kuubs.nl

Bovisie

Bovisie is een innovatief projectbureau dat werkt aan projecten in de civiele techniek. Bovisie is in staat om het volledige proces voor u te verzorgen, van ontwerp tot en met nazorg. Wij kunnen dus naast ondersteuning in de voorbereiding ook de daadwerkelijke uitvoering van uw project verzorgen. De experts van Bovisie verzorgen uw diensten vakkundig en op maat.