Beleidsverklaring

Beleidsverklaring Bovisie B.V.

 

De afdeling van Bovisie “Grondstromen & Logistiek” richt op de afzet en verwerking van secundaire bouwstoffen. Gevestigd te Zwaagdijk, richt Bovisie zich op de regio rond het IJsselmeer/Markermeer binnen de Provincies Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

Bovisie is inzetbaar voor o.a. Projectmanagement, Projectvoorbereiding en Directievoering. Bovisie heeft een platte organisatie met korte lijnen en snelle besluitvorming. Als bureau zijn wij creatief, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Daardoor zijn we in staat om snel te schakelen en kansen te benutten.

Voor onze klanten zoeken wij zorgvuldig en met kennis van zaken de meest praktische oplossing voor het verwerken van grond, zand klei en o.a. baggerspecie. Wij beoordelen de kwaliteit van de aangeboden grond en bagger, adviseren over de afzet- en verwerkingsmogelijkheden en verzorgen de bijbehorende logistieke en administratieve procedures. Dit alles wordt gedaan op een zo duurzaam mogelijke manier, rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving.

Bovisie neemt veel werk uit handen nemen (partijkeuringen, meldingen en vergunningen) en biedt vaak passende innovatieve oplossingen. Waar mogelijk participeren wij risicodragend mee in uw project.

Bovisie staat als onafhankelijk bedrijf in de markt. In de afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het ontwikkelen en beheren van verwerkingslocaties. Wij zijn sterk door goede kennis van de regio en hebben een groot netwerk opgebouwd met steeds terugkerende opdrachtgevers. Jarenlange ervaring in het werkveld maakt van ons betrouwbare partner.

Ons kwaliteitssysteem is gebaseerd op ISO 9001:2015 en wordt jaarlijks getoetst door een externe partij.  Dit betekent dat wij continue aantoonbaar verbeteren en onze klanttevredenheid willen verhogen.

 

november 2017

 

Directie: M. Schut                    

Beleidsverklaring