DIENSTEN VAN BOVISIE

Bovisie is een onafhankelijk en innovatief projectbureau. Wij kunnen naast ondersteuning in de voorbereiding ook de daadwerkelijke begeleiding van uw project verzorgen.

projectcategory icoon

Grondstromen & logistiek

Handel en bemiddeling van grondstoffen. 
Milieuadvies en logistiek over weg en water.

lees meer   

De afdeling van Bovisie “Grondstromen & Logistiek” richt op de afzet en verwerking van secundaire bouwstoffen. Gevestigd te Zwaagdijk, richt Bovisie zicht op de regio rond het IJsselmeer / Markermeer binnen de Provincies  Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

projectcategory icoon

Projectontwikkeling

Gericht op de ontwikkeling van projecten met de visie op landschap en recreatie.

lees meer   

Bovisie Projectontwikkeling levert een duurzame bijdrage aan de leefomgeving. Bovisie Projectontwikkeling is vooral in de provincies rondom het IJsselmeer en Markermeer actief. Wij zijn goed bekend met de lokale overheden, grondeigenaren en andere betrokken partijen. Natuur en waterrecreatie zijn veelal een prominent onderdeel van de ontwikkeling.

Bovisie is een projectbureau dat ondersteuning biedt aan projecten in de civiele- en infratechniek.

DOORPAKKEN

Bovisie is inzetbaar voor o.a. Projectmanagement, Projectvoorbereiding en Directievoering. Bovisie heeft een platte organisatie met korte lijnen en snelle besluitvorming. Als bureau zijn wij creatief, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Daardoor zijn we in staat om snel te schakelen en kansen te benutten.